Příběh

Menu Volání Rezervace
Příběh

Srdečně Vás vítáme v Harry´s restaurantu.

Hrdě se řadíme mezi minoritu rodinných podniků, které se zabývají vlastním chovem skotského náhorního skotu Highland. Jsme jediní v České republice, kdo toto masné plemeno zpracovává i ve své restauraci. Náš skot Highland je chován ve volné přírodě na pastvinách rodinné farmy nedaleko obce Slapy nad Vltavou. Početné stádo na rozdíl od komerčních velkochovů nijak nepřikrmujeme, což znamená menší přírůstky, ale zaručuje vysokou kvalitu masa. O tom svědčí nejen jeho tmavší zabarvení, ale i neopakovatelná chuť. Ostatní suroviny nakupujeme od menších regionálních dodavatelů jako jsou například zeleninová farma Vykáň, populární Amaso nebo farma Krasolesí. Podporujeme ty, kteří to dělají férově a s nadšením jako my. U nás gastronomii děláme s láskou a jsme na to hrdí. Pečeme si vlastní kváskový chléb, briošky, a dokonce i maková bulka na náš burger je z naší pece. Fermentujeme si sami zeleninu a houby, které bereme od certifikovaného houbaře Stanislava Bečváře . V našem nápojovém lístku naleznete kromě vynikajících vín i netradiční piva z lokálních mikropivovarů. Naše kuchyň je  pod taktovkou talentovaného Honzy Kemra, který k nám přišel z vyhlášené restaurace Bellevue a jeho vášní je moderní česká gastronomie. Jsme pohodovou,  rustikální restaurací pro ty z vás, kterým záleží na tom, co a v jaké kvalitě jí, odkud suroviny pochází a kdo je připravuje. Věříme, že si čas u nás užijete.
 
Rodina Tarabova

Kontaktní údaje

Harry´s Restaurant
ul.Na Pankráci 1337/109, 140 00 Praha 4
+420 241 480 383

Polední menu do e-mailu

Chcete dostávat naše polední menu do e-mailu?

 

Při poskytování služeb nám pomáhají COOKIES.

Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více v Oznámení o ochraně osobních údajů.

ROZUMÍM